Az írás út önmagadhoz

Tarts velünk és ismerd meg magadat az íráson keresztül! Az írás egy csodálatos önismereti eszköz. Irányított BOLSOGSÁGNAPLÓKon és kreatív írás workshopokon keresztül kerülhetsz közelebb önMAGadhoz és a BOLDOGSÁGHOZ.

Boldogságírás kurzus

4 hetes tematikus önismereti írásprogram

Szeretem magamat Napló

Több, mint napló. 4 hetes önismereti írásprogram

 

A Szeretem magamat Napló segítségével megtapasztalod önmagad feltétel nélküli elfogadását és szeretetét. Ha ez megvan, az életed minden területének stabil alapot ad. Négy héten keresztül minden nap irányított kérdésekkel vezetlek önMAGad feltétel nélküli elfogadása és szeretete felé. Önmagaddal való szembenézés, számtalan felismerés, tudatalatti blokkok, félelmek elengedése, átírása, magabiztosság, önbizalom, belső erő megtapasztalása, belső békesség, elégedettség, teljesség megtapasztalása.. Ezekre számíthatsz a 4 hetes program során.

Hamarosan…

 

Hálanapló

Több, mint napló. 4 hetes önimsereti írásprogram.

 

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hálának varázsereje van. Olyan azonnali változásokat és csodákat képes hozni az életedbe, amiről még álmodni se mertél. Négy héten keresztül irányított kérdések segítségével ezt a csodát fogod megélni a saját életedben. Négy héten keresztül a hála lesz a fókuszban az életed minden területén. Az egész életedet átitatod a hála varázserejével. Minden nap minimum 20 perc irányított naplóírásssal már néhány nap elteltével érezni fogod a változást és tapasztalni a csodákat az életedben.

Hamarosan…

 

 

Ragadj tollat és írd magad te is BOLDOGGÁ!

Kiss Kata- önismereti írástréner

Szeretettel várlak újabb csodálatos önismereti utazásokra, egy új módszeren keresztül!

Megmutatom, hogyan tudod az írás segítségével felfedezni rejtett mélységeidet, hogyan tudod kioldani tudatalatti blokkjaidat, amik akadályoznak a boldogságban, hogyan tudod erősíteni az önmbizalmadat, felfedni és megélni önMAGadból fakadó vágyaidat, feladataidat…

Irányított BOLDOGSÁGNAPLÓK segítségével különleges, eddig itthon nem alkalmazott önismereti utazáson vehetsz részt.

Kreatív írástechnikákat ötvözünk az önismerettel, így egy nagyon szórakoztató, gyors és látványos eredményt hozó, hatékony módszert kapunk.

 

 

Ti mondtátok…

Önismereti kreatívírás workshopok

Találkozzunk személyesen is és kerülj közelebb önmagadhoz kreatív, játékos írásgyakorlatokon keresztül!

Az önimsereti kreatívírás workshopok keretén belül kreatív, játékos gyakorlatokon keresztül tanulunk, fejlődünk. Mindezt ráadásul személyesen, inspiráló közösségben.

Hamarosan jövök a részletekkel…

Kövesd facebookon a BOLDOGSÁGÍRÁS oldalát!

Kövesd instán a BOLDOGSÁGÍRÁS oldalát!