Oldal kiválasztása

Az már gyerekkoromban egyértelmű volt, hogy segítő hivatást fogok választani magamnak. Néhány kanyar után úgy

Az elmúlt 5 évben többezren vettek részt a Boldogságfrekvencia önismereti programjaimon. Számtalan sikert éltünk meg közösen ezen az úton. Minden, amit a programjaimon átadok, saját tapasztalat és minden módszert is saját magam letesztelem, mielőtt átadom. Az írással se volt ez másként. Tudtam, tapasztaltam, tapasztalom milyen csodálatos hatása van az írásnak. Oldja a stresszt, segít kifejezni az érzéseimet, gondolataimat, segít új perspektívákból rálátni az életemre, segít tudatosítani a céljaimat, mélyre lenyomott érzelmeket felszínre hozni. Félelmeket old

Az írás az életemben

Az írást gyerekkorom óta használom terápiás jelleggel. Ha öröm ér, leírom. Ha bánat ér, kiírom magamból. Ha konfliktusom van valakivel, levelet írok neki. Ha nem látok tisztán valamit, írással tisztítom ki. Ha nehéz döntés előtt állok, akkor is írok. És igen, a céljaimat, vágyaimat is le szoktam írni. 

Van, hogy füzetbe írok, van, hogy fecnire, van, hogy laptopba…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban motoszkált bennem, hogy ha ez nekem ennyire működik, mind traumák feldolgozásában, mint célok megvalósításában, érzelmek feldolgozásában, döntések meghozatalában, akkor ez másnak is segítség lehet.

Elkezdtem jobban elmélyedni az írás terápiás hatásainak kutatásában és örömmel fedeztem fel, hogy tudományosan alátámasztott tény, hogy az írásnak számtalan jótékony hatása van.

Az összes létező könyvet, tanulmányt elolvastam a témában és végigcsináltam több írásterápiát, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a jótékony hatásait. Mert hiába használom az írást évtizedek óta hatékonyan, itt olyan kreatív írástechnikákat, módszereket, gyakorlatokat tanultam, amik nagyon izgalmas tapasztalásokat hoztak. Az írás csodálatos önismereti eszköz. 

 

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, csináld a gyakorlatokat és tapasztalj! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!