Ha részt vettél akármelyik másik online programomon, akkor most 50% kedvezménnyel tudsz jelentkezni.

Boldogságírás kurzus

írd magad boldoggá!

4 hetes kreatív önismereti írásprogram

Következő csoport indulása: 2021. november 15. 

szabad hely van még

A Boldogságírás kurzus egy négy hetes online önismereti kreatív írásprogram. A boldogságírás gyakorlatokon keresztül olyan mélységeidet ismerheted meg, amihez eddig nem volt hozzáférésed.

Különleges önismereti módszer, mely során játszi könnyedséggel, mégis mély felismerésekkel és elengedésekkel az íráson keresztül jutsz el a körülményektől független belső boldogságod megtapasztalásához.

Az írás fejleszti a kreatív energiákat. Az írás flowban tart. Az írás megnyitja a kapukat a tudatalattidba. Az írás játékosságot, könnyedséget ad. Az írás gyógyít. Az írás oldja a stresszt. Az írás segít az elengedésben. Az írás önbizalmat ad. Az írás út önmagadhoz. Az írás út a boldogsághoz.

“Szuper jó érzés a Boldogságírás kurzuson részt venni. Fantasztikus, ahogy a jól felépített feladatok megoldása kapcsán kinyílik a szív és napról napra áthat a boldogságérzés megélése. Nem csupán elképzelése, hanem az elzárt utak felszabadítása után az átélése. Nem is kell ennél több, hiszen az érzés a minden. A csoporttagok írásai is ezt bizonyítják. Köszönöm.”

-Komár Erzsébet-

“Nagyon sokat ad nekem a Boldogságírás kurzus. Átèrtèkelem általa minden nap az èletemet, ami aztán közel sem olyan tragikus, mint a tanfolyam előtt gondoltam. Hálás vagyok Neked ezèrt a tanfolyamèrt, köszönöm a lehetőséget! “

-Jagasics Dóra-

 

“Azt szeretem a legjobban a kurzusban, hogy “rávesz” a mindennapi írásra. Szeretek írni, de nagyon ritkán ideális hozzá az életem. Érzékeny vagyok, így sokszor elveszek a mindennapok végtelen érzelmi tengerében. A kurzussal minden nap előveszem a füzetem és írok valamit. Hálás vagyok ezért a tanulási folyamatért. És ha letelik ez a hónap, tovább folytatom a napi írást.”

– Rigó Etelka- 

“Már a címe sokat ígért ennek a kurzusnak, mert a két kedvencemet az írást és az önismeretet ötvözi egybe. Nem csalódtam, beváltotta a reményeimet!  Egyik-másik feladat jó kis utazásra visz a lélek mélyére. Az, hogy kiírhatom és ha úgy érzem meg is oszthatom másokkal szintén jó tükör.”

-Erdei Ilona- 

“Nagyon tetszenek a kreatív feladatok, kihívásnak érzem őket. Sokszor gondoltam egy-egy feladat során, hogy milyen könnyű, hamar meg leszek vele, utána min. 30 percet ültem felette. Elgondolkodtatott és az is, hogy miért volt nehéz számomra. Sok minden felszínre jött, ami néha könnyebbséggel, néha meghatottsággal töltött el. A csoport tagjai nagyon segítőkészek, figyelmesek és nyitottak. Jól érzem magam és örülök, hogy van még egy hely, ahol őszintén megnyílhatok.”

-Ujj Nóra-

“Nagyon szeretek írni. Gyerekkorom óta mindig ha valami érzelmi sokk ért (akár jó vagy rossz) mindig fontosnak tartottam, hogy leírjam. Főként, hogy megkönnyebbüljek, másrészt pedig, hogy megmaradjon emlékbe, hogy fel tudjam idézni, hogy bizonyos helyzetek milyen érzelmeket hoztak ki belőlem, esetleg, hogy a jövőben tanuljak belőle. Mielőtt belefogtam a boldogságkurzusba az életem rutin- és monotonszerűvé vált. Sokszor nem álltam meg és gondolkodtam el dolgokon. Lehet elsőre furának tűnnek a feladatok, de pontosan ezek fognak inspirálni arra, hogy mélyebben belenézzünk a lelkünkbe. Hogy belegondoljunk minden egyes napban van valami jó, még azokban a legnehezebbekben is. De ahhoz hogy megtaláljuk meg kell állunk egy pillanatra, belegondolni és leírni. Sosem jutott eddig eszembe, hogy irányítottan írjak. Hogy mondjuk belegondoljak, hogy mi a kedvenc illatom és mit jelent ez számomra. Amint elkezdtem ezen agyalni megrohamoztak az érzések, a gondolatok és amint ezeket leírtam megnyugodott a lelkem. A csoport nagyon támogató, sok jó tanáccsal látják el egymást az emberek. Bár szerintem a csoport lényege nem feltétlen egymás támogatása, inkább valamiféle útmutatás és támasz, hogy a problémáddal nem vagy egyedül és igenis van kiút csak meg kell találni. 
 
Köszönöm ezt a lehetőséget Neked Kata 🙂 Szívből köszönöm.”
 
-Dreska Katalin-
“Hálás vagyok amiért részt vehetek a tanfolyamon, sokat segít visszanyerni a lelkesedésemet az élethez, az írás mindig is közel állt hozzám, de most nyilvánvaló lett számomra, hogy az életemben merre kell tovább mennem az utamon, tetszik a kurzus, jó érzés egy ilyen csapat tagja lenni, tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki útkeresésben van….”
 
-Mikó Barbara-

Négy héten keresztül minden nap irányított boldogságnaplót írsz, amely segítségével utat nyitsz a belső boldogságod felé. A boldogságot soha nem kívül kell keresni. A legnagyobb csapda, amibe beleesünk a boldogság keresése közben az, hogy nem ott keressük, ahol van. A boldogság benned van. A boldogságírás gyakorlatok során ezt a belső boldogságot fogod felfedezni önmagadban!

 

Az irányított boldogságnapló mellett minden napra jut egy rezgésszintemelő gyakorlat is. Ezek könnyed, játékos, kreatív gyakorlatok, melyektől garantáltan nem csak a szád húzódik mosolyra, hanem a lelked is!

A lelkes közösség most se marad el. Zárt facebook csoportunkban minden nap megosztom a gyakorlatokat is, de itt tudjuk egymást inspirálni is, megosztani a tapasztalatokat. 

A Boldogságírás kurzushoz is tartozik személyre szabott konzultáció. Bármiben elakadsz a gyakorlatok során, bármilyen kérdésed merül fel, akár e-mailben, akár a facebook csoportban fel tudod tenni. Amennyiben személyes jellegű kérdésed van vagy valami elakadásod van az életedben, ami úgy érzed akadályoz a boldogságod megélésében, e-mailben személyre szabott gyakorlati tanácsot adok, hogyan tudsz átlendülni ezen az elakadáson. 

Neked ajánlom, ha fontos számodra az önismeret és szeretnéd önmagadat az íráson keresztül jobban megismerni

Neked ajánlom, ha úgy érzed az elmúlt hónapok lestrapáltak, fásultnak, motiválatlannak érzed magad és szeretnél feltöltődni, újra lelkesedést érezni, energikusnak lenni

Neked ajánlom, ha szeretsz írni, ha rendszeresen írsz naplót és szeretnéd önimsereti módszerként is használni az írást

Neked ajánlom, ha szereted a játékos, kreatív írásgyakorlatokat

Neked ajánlom akkor is, ha nem szoktál írni, de régóta kacérkodsz a gondolattal

Neked ajánlom, ha úgy érzed kicsit depissé tett az elmúlt időszak bezártsága és szeretnél újra kinyílni

Neked ajánlom, ha szeretsz újfajta önismereti módszereket kipróbálni

 

A Boldogságírás kurzus révén sikerült rájönnöm arra, hogy mi okozta eddigi boldogtalanságomat, szorongásomat. Azt hittem, az csak úgy van, és próbáltam elnyomni futással, meditációval, jógával, légzőgyakorlatokkal.  A kurzus segítségével azonban egy hét eltelte után rájöttem a szorongásom okára, így azóta már egyáltalán nem szorongok, pedig két éve már, hogy ez az érzés negatív bélyegét nyomta rá hétköznapjaimra. Nem szorongok, mert újból rátaláltam az értékeimre, saját személyiségemre. Sikerült lehámoznom magam körül minden zavaró tényezőt, és megmaradt az eredeti énem, és a Boldogságírás kurzus felelevenítette bennem újból azokat a dolgokat, amik mindig is boldoggá tettek.
 
 
Bezárult bennem most egy régi kopott ajtó, ez a múlt.
 
Egy új ajtót nyitottam, ami tündöklően fényes, és a jó érzésen kívül semmi más nem mehet át rajta. Azon dolgozom most, hogy ezt megtöltsem mindenféle jóval, mert ez már az új életem kapuja.
 
 
A Boldogságírás kurzus játékos kreatív feladatai arra vezetnek rá, hogy rájöjjünk arra, mi a  jó számunkra, milyen is az igazi “érintetlen” külső tényezőktől mentes személyiségünk, kik is vagyunk valójában, hova is tartunk és mi tesz minket igazán boldoggá.
 
-Turjánszkiné Zsuzsanna-

A Boldogságírás kurzus árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 

ha a személyes coaching árakhoz viszonyítok, akkor ez a 4 hetes kurzus, napi gyakorlatokkal, írányított boldogságnaplóval, kreatív boldogságírás gyakorlatokkal legalább 4 alkalom coachingnak felel meg. Egy ilyen 4 alkalmas coaching folyamatért nagyjából 60.000 Ft-ot fizetnél.

de nem akartam ennyi pénzt elkérni, mert szeretném, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy egy olyan egyszerű, hétköznapi dolog, mint az írás, milyen mély önismereti módszer is lehet. Szeretném, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy egy toll és egy papír segítségével milyen csodákat tudtok művelni az életetekkel.

azonban túl olcsón se akartam adni, hiszen ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A Boldogságírás kurzus, ahogy írtam színtiszta gyakorlat. Itt a siker és a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy beletedd az idődet és a munkádat, szorgalmasan megcsináld a gyakorlatokat. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ingyen letöltöttél valamit, aztán el is felejtetted, nem foglalkoztál vele vagy abbahagytad a felénél (tisztelet a kivételnek, de nagy átlagban ez így működik). Viszont, ha adtál érte pénzenergiát, akkor motiváltabb vagy, hogy időenergiát is fektess bele.

hiszek az adok-kapok egyensúlyában. A Boldogságírás kurzus anyagában sok-sok évnyi munkám van benne. Amikor valaki sok munkát tesz valamibe, azt én is szeretem pénzzel honorálni, ezzel is a tiszteletemet kifejezve a másik munkájáért. Ráadásul tudásért adok ki a legszívesebben én is pénzt, amit aztán soha nem vehetnek el tőlem..

 

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Boldogságírás kurzus árát…

a 4 hetes gyakorlati Boldogságírás kurzus folyamatos konzultációval, inspiráló közösséggel, több, mint 100 boldogságírás gyakorlattal.

Ha részt vettél akármelyik másik online programomon, akkor kedvezményesen tudsz jelentkezni. 

Ebben az esetben neked a 4 hetes Boldogságírás kurzus, több, mint 100 boldogságírás gyakorlattal most

helyett csak

Ragadj tollat és írd magad te is BOLDOGGÁ!

Kiss Kata- önismereti írástréner

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból, kísérletekből, kutatásokból állítom össze a kurzusaim anyagát.

Az elmúlt 5 évben több ezer tanítványom volt belső boldogság megtapasztalásának a témájában.. Hálás vagyok, hogy ezt a hivatást kaptam az élettől. 

 

Szeretettel várlak újabb csodálatos önismereti utazásokra, egy új módszeren keresztül!

Megmutatom, hogyan tudod az írás segítségével felfedezni rejtett mélységeidet, hogyan tudod kioldani tudatalatti blokkjaidat, amik akadályoznak a boldogságban, hogyan tudod erősíteni az önmbizalmadat, felfedni és megélni önMAGadból fakadó vágyaidat, feladataidat…

Irányított BOLDOGSÁGNAPLÓK segítségével különleges, eddig itthon nem alkalmazott önismereti utazáson vehetsz részt.

Kreatív írástechnikákat ötvözünk az önismerettel, így egy nagyon szórakoztató, gyors és látványos eredményt hozó, hatékony módszert kapunk.

 

 

Én és az írás…

Az írást gyerekkorom óta használom terápiás jelleggel. Ha öröm ér, leírom. Ha bánat ér, kiírom magamból. Ha konfliktusom van valakivel, levelet írok neki. Ha nem látok tisztán valamit, írással tisztítom ki. Ha nehéz döntés előtt állok, akkor is írok…

Van, hogy füzetbe írok, van, hogy fecnire, van, hogy laptopba…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban motoszkált bennem, hogy ha ez nekem ennyire működik, mind traumák feldolgozásában, mint célok megvalósításában, érzelmek feldolgozásában, döntések meghozatalában, akkor ez másnak is segítség lehet.

Elkezdtem jobban elmélyedni az írás terápiás hatásainak kutatásában és örömmel fedeztem fel, hogy tudományosan alátámasztott tény, hogy az írásnak számtalan jótékony hatása van.

Az összes létező könyvet, tanulmányt elolvastam a témában és végigcsináltam több írásterápiát, hogy a saját bőrömön is megtapasztaljam a jótékony hatásait. Mert hiába használom az írást évtizedek óta hatékonyan, itt olyan kreatív írástechnikákat, módszereket, gyakorlatokat tanultam, amik nagyon izgalmas tapasztalásokat hoztak.

 

Ebből született meg a Boldolgságírás kurzus is…

 

Ti mondtátok…

Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, hiába csináltad meg a boldogságírás gyakorlatokat, nem azt az eredményt, élményt kaptad, nem azt a hatást érte el, amit vártál, csak jelezd a kurzus végén és visszaadom az árát. Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!